Autonieuws

Volkswagen T-Cross: volop ruimte én flexibiliteit

Door Volkswagen
Bagageruimte T-Cross grootste in zijn klasseLange wielbasis en verschuifbare achterbank voor maximale én flexibel in te richten ruimte

De nieuwe compacte SUV van Volkswagen is een van de meest ruime én flexibel in te richten auto’s in zijn segment. De vooras van de T-Cross is zo ver mogelijk naar voren gehaald, wat voor een lange wielbasis zorgt. Als gevolg daarvan biedt de kleine SUV maximale ruimte in het interieur. Bestuurder en passagiers profiteren bovendien van een hogere zitpositie (597 mm voor en 652 mm achter), die onder meer te maken heeft met de relatief grote grondspeling van de T-Cross.

Door de achterbank in de lengterichting te verschuiven ontstaat nóg meer beenruimte achter of juist een grotere laadcapaciteit (385 tot 455 liter, wat de beste waarde is in zijn segment). De rugleuning van de achterbank kan volledig worden neergeklapt (of in een 60:40 verhouding). Hierdoor ontstaat een vlakke laadruimte met een inhoud van maar liefst 1.281 liter. Voor nog meer flexibiliteit kan ook de rugleuning van de voorste passagiersstoel worden neergeklapt.

Wereldpremière deze herfst

Volkswagen onthult de nieuwe T-Cross komende herfst. De Nederlandse marktintroductie vindt begin volgend jaar plaats. Prijzen en specificaties worden in aanloop naar de introductie bekend gemaakt.

Geïnteresseerden die op de hoogte willen blijven van al het nieuws rond de T-Cross, kunnen zich inschrijven op https://www.volkswagen.nl/t-cross.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

|Doorsturen

Meest gelezen op Mooisites

112-meldingen

Landelijk nieuws

Regionaal nieuws

Ondernemend

Autonieuws

Weer